Известие

Collapse
No announcement yet.

Носачи, от каде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Носачи, от каде?

Първо искам да предпазя всички колеги като им кажа да не си купуват части от Италсервиз и второ да питам от каде мога да си купя читави носачи? Мойте искараха 2 мвсеца от вапросното място.Сега отново тропат. От същото място си купих накладки с дискове(предни комплект)и след няколко месеца започнаха да стържат на метал зверски. Оказа се че накладките са толкова твърди че са ми изяли половината от дисковете и имат метални стружки.
    Alfa Romeo 145 Junior 1.4 TS

Аз купувах от евро 07 и нямах проблем 10к после я продадох
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
      Аз купувах от евро 07 и нямах проблем
      и аз от там съм купувал носач ляв после си купих десен от магазина на Стамболийски и с двата носача нямах проблем .. не си взех десен от 07 защото нямаха в наличност а ми трябваше по спешност .

поздрави
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

Delphi е хубава марка, но десния носач беше 210лв, а левия 110лв (или обратното беше...). Само не си купувай Фрап или Бреда!!! Добре де на теб шарнир ли ти е разбит или само тампоните? Ако са само тампоните вземи си едни хубави тампони на Delphi по 20лв бройката и си ги сложи.

Comment

Отиди и направи рекламация.На мен ми смениха с нов техен носач ,който изкара 3500км.платих само смяната 35лв.Но ремонта беше правен при тях.
          Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
            Delphi е хубава марка, но десния носач беше 210лв, а левия 110лв (или обратното беше...). Само не си купувай Фрап или Бреда!!! Добре де на теб шарнир ли ти е разбит или само тампоните? Ако са само тампоните вземи си едни хубави тампони на Delphi по 20лв бройката и си ги сложи.
            Бреда е вирма за лагери.Да не е Бирт?(или бърта-както искаш)
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

яя

Първоначално публикувано от virusalfa
              Първоначално публикувано от Sraaaaa
              Бреда е вирма за лагери.Да не е Бирт?(или бърта-както искаш)
              по вероятно да е БИРД (БИРТ) .. аз такъв имах на алфата и нямах проблеми

поздрави
              Диети и отслабване
              www.elenkov.net

Comment

Re: Носачи, от каде?

Първоначално публикувано от EMOzione
                Първо искам да предпазя всички колеги като им кажа да не си купуват части от Италсервиз и второ да питам от каде мога да си купя читави носачи? Мойте искараха 2 мвсеца от вапросното място.Сега отново тропат. От същото място си купих накладки с дискове(предни комплект)и след няколко месеца започнаха да стържат на метал зверски. Оказа се че накладките са толкова твърди че са ми изяли половината от дисковете и имат метални стружки.
                не говори против даден сервиз толкова лесно защото едва ли сервиза произвежда дадените части. Следващия път с частите в торба и пак насервиз

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                X